Gravírování - osobní dotek a originalita

Gravírování na psací pera je skvělý způsob, jak přidat osobní dotek a originalitu k vašemu oblíbenému peru.

Co je to gravírování?

Gravírování je technologie, která nahrazuje ruční rytí. Při gravírování se vytváří nápisy, loga nebo ornamenty odebráním materiálu.

Původní rytci pracovali s různě tvarovanými rydly a čakany, a nápisy byly zvýrazňovány různými kovy, jako je cín, zlato, stříbro nebo měď.

Dnes se gravírování provádí modernějšími metodami, a to buď manuálně pomocí pantografů, nebo počítačem řízenými gravírovacími plottery.

U nás na e-shopu nově nabízíme službu gravírování na luxusní psací pera.

 

Přemýšlíte-li o gravírování na pero, níže najdete několik tipů a informací jak začít:

 

  1. Výběr stylu gravírování: Nejdříve je důležité si vybrat, jaký styl gravírování preferujete. Můžete přidat vzkaz, monogram nebo jiný text. 
  2. Text a písmo: Přesný text, který chcete na pero přenést, je klíčový. Můžete si vybrat z různých fontů – od obyčejných po zdobné. 

 

Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo e-mailem 😊

Gravírování na psací pero je skvělým způsobem, jak udělat z tohoto elegantního doplňku osobní dárek

 

Zde jsou tipy, pokud uvažujete o takovém dárku:

  1. Výběr pera: Nejprve si vyberte kvalitní psací pero. Můžete zvolit mezi různými materiály. Luxusní pera často nabízejí elegantní design a pohodlný úchop.
  2. Gravírování: Gravírování může být vzkaz, jméno, datum nebo jiný osobní detail. Můžete si vybrat z různých stylů písma a umístění na peru. Gravírování na těle pera nebo na víčku jsou populární možnosti.
  3. Význam gravírování: Gravírování přidává peru osobní hodnotu. Může to být výročí, jméno obdarované osoby nebo inspirující citát. Je to způsob, jak ukázat, že jste si dali záležet na výběru dárku.
  4. Péče o gravírované pero: Po gravírování se ujistěte, že se o pero budete starat. Vyhněte se ostrým předmětům, které by mohly poškrábat gravírování. Pravidelně čistěte a udržujte pero v dobrém stavu.

 

Jaké psací pero vybrat?

Luxusní psací pera jsou nejen praktickým doplňkem, ale také výrazem vkusu a elegance. Zde jsou některé značky, které jsou mezi milovníky per velmi oblíbené:

  1. Parker: Značka Parker je známá pro svou kvalitu a tradiční design. Jejich modely, jako je Parker Jotter nebo Parker IM, jsou oblíbené pro svou spolehlivost a stylový vzhled.
  2. Waterman: Waterman je synonymem pro luxusní pera. Jejich kolekce Hémisphère nabízí elegantní design a pohodlný úchop. Jsou to pera, která zaujmou na první pohled.
  3. Cross: Cross je další značkou s dlouhou historií. Jejich pera jsou elegantní a vyrobená z kvalitních materiálů. Modely jako Cross Century II jsou oblíbené pro svou jednoduchost a sofistikovanost.
  4. Lamy: Lamy je německá značka, která se zaměřuje na moderní design a funkčnost. Jejich pera jsou často minimalistická, ale ergonomicky navržená pro pohodlné psaní.

Vyberte si z těchto značek podle svého vkusu a potřeb. Každé z nich má své unikátní vlastnosti a nabízí něco speciálního pro každého milovníka psaní. 🖋️

Cena gravírování je 350 Kč vč. DPH