Novinka pro fajnšmekry! Pilot Frixion Zone

Objevte nový FriXion Zone, prémiový roller z oblíbené řady Pilot FriXion, která je jedničkou na trhu s gumovacími pery.  Stylový design a několik „vychytávek“ nadchne nejen dlouholeté fanoušky produktů FriXion, ale přitáhne i nové uživatele.

FriXion Zone přichází v moderním a jednoduchém designu bez ikonického „tetování“, které je pro produkty FriXion tak typické. To z něj dělá perfektní psací potřebu pro všechny, kdo oceňují estetičnost, ať již doma, v kanceláři nebo na univerzitě.

Hlavní výhody nového pera:

  • Tichý stiskací mechanismus
  • Pero je k dispozici v plechové dárkové krabičce
  • Delší výkon při psaní a intenzivnější barvy díky nové technologii uložené v prémiové náplni
  • Měkký dotek a pohodlné držení
  • Hladké psaní s jasnou barvou inkoustu

Náplně pro FriXion Zone

Tento roller v sobě ukrývá inovativní prémiovou náplň s kovovým tělem. Inkoust obsahuje více pigmentů, a stopa je tak mnohem sytější a „černější“. Přesně takhle se rozzáří tvoje myšlenky a nápady. Nová náplň nabízí až o 40 % delší stopu oproti standardním náplním FriXion. To znamená jediné: déle psát a méně často měnit náplně. Protože ušetříš nejen čas, navíc o to více chráníš životní prostředí.

Skvělá volba jako dárek🎁

FriXion Zone není jen prvotřídní psací potřeba, ale také perfektní dárek. Moderní design a praktická možnost gumování z něj dělají chytrého pomocníka, který nadchne každého. Překvap s ním své přátele, rodinu a kolegy! Pilot FriXion Zone zakoupíš v elegantním plechovém pouzdře, které využijí jako malý penál.